Keukens

Met vrienden delen of 
beelden door: Nick Cannaerts

Over het project

Deze keuken op maat is het hart van onze kijkwoning. Het keukeneiland is in walnoot fineer. Er is gekozen voor een wit marmer keukenwerkblad, in combinatie met een witte kastenwand. Ook werd er gekozen voor een vrijstaand fornuis op gas van Falcon die perfect geïntegreerd is in het keukeneiland. De buffetkast is voorzien van 2 indraaischuifdeuren, zodat er ook 1 strakke kastenwand hebt als je dat wil. Het materiaal van de kasten in de keuken werden ook doorgetrokken in de openhaardwand, zodat je 1 mooi geheel krijgt. In de ruimte werd er ook gekozen voor Hongaarse punt, maar voor onderhoud werd er geopteerd om achter het eiland naturofloor te plaatsen. De kokendwaterkraan van Quooker in het zwart is een aanrader voor iedereen, het is de kraan die alles kan, naast koud, warm en kokend water geeft de Quooker kraan ook gekoeld en bruisend water.

Materialen

WalnootHongaarse puntMarmerNaturofloorWitGreeploosPush to openQuookerkraanFalcon

Ontwerp door

Wooden Heart
1 aanspreekpunt voor je totaalproject. Wij zorgen voor een persoonlijke opvolging van alle werken op het hoogste niveau. Van A tot Z coördineren we de uitvoering volgens plan met onze eigen vakmensen en met vaste partners

  Benieuwd om met ons samen te werken?

  Wilt u een toekomstige medewerker of leverancier worden? Of heeft u zin om uw droomproject te realiseren? Contacteer ons en dan bekijken we hoe we elkaar verder kunnen helpen!

  1: Persoonlijke gegevens

  Bedrijf (optioneel)

  2: Locatie van het project (optioneel)

  3: Situatie

  4: Budgetraming / bijkomende inlichtingen

  Verstuur bericht

  * Het bijgevoegde bestand moet een .doc, .docx, pdf, png, jpg, jpeg bestandsformaten zijn.