Keukens

Met vrienden delen of 
beelden door: Nick Cannaerts

Over het project

Het interieur heeft een strakke, maar warme uitstraling die zo praktisch en gebruiksvriendelijk mogelijk is gehouden. Om de openheid en warme uitstraling verder te trekken, kozen ze in het interieurontwerp ervoor om donker walnoot fineerhout te combineren met een witte houtstructuur. Het donker hout wordt doorgetrokken in bijna heel de woning om harmonie en eenheid te bewaren. In dit interieur zijn er ook enkele verrassende elementen en details geïntegreerd. Zo komt er natuursteen voor in de keuken die wederkeert in de eetkamer, maar ook in de 3 badkamers. Nog een aangenaam element zijn de spiegeldeuren in de badkamer, die voor een mooi design en extra opbergruimte zorgen.

Materialen

HoutWalnootWit

Ontwerp door

Wooden Heart
1 aanspreekpunt voor je totaalproject. Wij zorgen voor een persoonlijke opvolging van alle werken op het hoogste niveau. Van A tot Z coördineren we de uitvoering volgens plan met onze eigen vakmensen en met vaste partners

  Benieuwd om met ons samen te werken?

  Wilt u een toekomstige medewerker of leverancier worden? Of heeft u zin om uw droomproject te realiseren? Contacteer ons en dan bekijken we hoe we elkaar verder kunnen helpen!

  1: Persoonlijke gegevens

  Bedrijf (optioneel)

  2: Locatie van het project (optioneel)

  3: Situatie

  4: Budgetraming / bijkomende inlichtingen

  Verstuur bericht

  * Het bijgevoegde bestand moet een .doc, .docx, pdf, png, jpg, jpeg bestandsformaten zijn.