Totaalinrichting

Met vrienden delen of 
beelden door: Nick Cannaerts

Over het project

Deze villa is te bewonderen in een totaalproject gelegen in De Klinge. Een nieuwbouwwoning met grote glaspartijen waar veel lichtinval is en uitzicht op de prachtige rondom gelegen bebossing. Het interieur heeft een strakke, maar warme uitstraling die zo praktisch en gebruiksvriendelijk mogelijk is gehouden. Om de openheid en warme uitstraling verder te trekken, kozen ze ervoor om donker walnoot fineerhout te combineren met een witte houtstructuur. Het donker hout wordt doorgetrokken in bijna heel de woning om harmonie en eenheid te bewaren. In dit interieur zijn er ook enkele verrassende elementen en details geïntegreerd. Zo komt er natuursteen voor in de keuken die werderkeert in de eetkamer, maar ook in de 3 badkamers. Nog een aangenaam element zijn de draai-inschuifdeuren in de keuken. Deze kunnen ten allen tijde worden gesloten zodat de keukenkasten een eenheid vormen met de ruimte. Wat nog de aandacht trekt , is de kast in de eetkamer die een blok vormt. Deze wordt doorgetrokken tot in de gang. Daar zitten dan een toilet een vestiaire verborgen door middel van een blinde deur. Op deze manier vormt het interieur één mooi en strak geheel.

Materialen

HoutWalnootMarmerNatuurdetailsWit

Ontwerp door

Wooden Heart
1 aanspreekpunt voor je totaalproject. Wij zorgen voor een persoonlijke opvolging van alle werken op het hoogste niveau. Van A tot Z coördineren we de uitvoering volgens plan met onze eigen vakmensen en met vaste partners.

  Benieuwd om met ons samen te werken?

  Wilt u een toekomstige medewerker of leverancier worden? Of heeft u zin om uw droomproject te realiseren? Contacteer ons en dan bekijken we hoe we elkaar verder kunnen helpen!

  1: Persoonlijke gegevens

  Bedrijf (optioneel)

  2: Locatie van het project (optioneel)

  3: Situatie

  4: Budgetraming / bijkomende inlichtingen

  Verstuur bericht

  * Het bijgevoegde bestand moet een .doc, .docx, pdf, png, jpg, jpeg bestandsformaten zijn.