Totaalinrichting

Met vrienden delen of 
beelden door: Nick Cannaerts

Over het project

Voor deze klant in een totaalproject van een penthouse werd het volledige maatwerk en materialen op elkaar afgestemd, zodat je 1 mooi geheel hebt. De notelaar zorgt voor een karaktervolle en trendy uitstraling. Dit werd gecombineerd met zwart/wit fineer materialen en een natuursteen werkblad voor een mooi contrast in de keuken. De metalen deur op maat , zorgt ervoor dat je bepaalde ruimtes van elkaar gaat afsluiten maar ze geeft het volledige woongedeelte voornamelijk ook een unieke, klassevolle en ruimere uitstraling. We realiseerden een TV meubel met haard in de woonkamer. De haard werd gecombineerd tussen de contrastkleuren van zwart en fineer notelaar hout, op deze manier krijg je een warme sfeer. Er werd heel wat opbergruimte voorzien in de woonkamer met een prachtige kastenwand. Deze wand is voorzien van kamerhoge kolomkasten, met een barkast en een extra bureau ruimte.

Materialen

HoutMarmerMetaalBlack & whiteQuookerkraan

Ontwerp door

Beo Architecten
Wooden Heart zorgt voor 1 aanspreekpunt in je totaalproject. Wij zorgen voor een persoonlijke opvolging van alle werken op het hoogste niveau. Van A tot Z coördineren we de uitvoering volgens plan met onze eigen vakmensen en met vaste partners

  Benieuwd om met ons samen te werken?

  Wilt u een toekomstige medewerker of leverancier worden? Of heeft u zin om uw droomproject te realiseren? Contacteer ons en dan bekijken we hoe we elkaar verder kunnen helpen!

  1: Persoonlijke gegevens

  Bedrijf (optioneel)

  2: Locatie van het project (optioneel)

  3: Situatie

  4: Budgetraming / bijkomende inlichtingen

  Verstuur bericht

  * Het bijgevoegde bestand moet een .doc, .docx, pdf, png, jpg, jpeg bestandsformaten zijn.