Totaalinrichting

Met vrienden delen of 
beelden door: Nick Cannaerts- Home Sweet Home Magazine

Over het project

In dit totaalproject brengt het maatmeubilair in notelaar fineer het materialenpallet mooi in balans. Fineer notelaar is warm van kleur en mooi van tekening. Een ideale combinatie met beton en met het marmerlook werkblad in de keuken. Deze villa wordt gekenmerkt door hoge plafonds waarbij het beton zichtbaar is. Door het maatwerk in hout voelt de betonnen woning warm en gezellig aan. De kwaliteit van hout in zijn pure vorm en oog voor detail maken het verschil. In dit renovatieproject stond Wooden Heart in voor het volledige interieurmaatwerk: van de open keuken over de leefruimte met haardwand en tv- meubel tot een vestiaire, dressing en badkamer. Het keukeneiland is heel ruim en werd gecombineerd met de nodige zitruimte. Een uitdaging was zeker de inbouwkast onder een hellend plafond.

Materialen

HoutBetonGreeploosQuookerkraan

Ontwerp door

Amber De Beule
Toen interieurarchitect Amber De Beule een partner zocht voor het maatwerk van haar eigen woning, koos ze resoluut voor Wooden Heart.

  Benieuwd om met ons samen te werken?

  Wilt u een toekomstige medewerker of leverancier worden? Of heeft u zin om uw droomproject te realiseren? Contacteer ons en dan bekijken we hoe we elkaar verder kunnen helpen!

  1: Persoonlijke gegevens

  Bedrijf (optioneel)

  2: Locatie van het project (optioneel)

  3: Situatie

  4: Budgetraming / bijkomende inlichtingen

  Verstuur bericht

  * Het bijgevoegde bestand moet een .doc, .docx, pdf, png, jpg, jpeg bestandsformaten zijn.