Ben je reeds in contact gekomen met Wooden Heart?

Wooden Heart - Recensie - Katrien Willems
Katrien Willems
Zaakvoerder bij Casaya Spa
De samenwerking verliep vlot. De houtkeuze en het interieur werd besproken met aandacht voor al onze ideeën. Dankzij de aangeleverde 3D beelden konden wij ons volledig inleven en hebben we nog enkele details laten aanpassen. Op maat gemaakte pedicure tafels tot het volledige interieur en de omheining van onze zen-tuin. Alles met duurzaam en makkelijk te onderhouden materialen. Tevreden klanten!
Wooden Heart - Beveren - Maatwerk - Schrijf een review
Els & Eric
Melsele
We kennen Mario en Ellen van Wooden Heart intussen al enkele jaren, ze hadden eerder al wat gemaakt voor ons. Voor de totale inrichting van ons appartement, hebben we niet lang getwijfeld om hen to contacteren. Daar hebben we geen seconde spijt van. Regelmatig samen gezeten om alles tot in detail uit te werken. Dat heeft zich vertaald in de plaatsing: heel vlot, heel netjes, Uitermate tevreden!
Wooden Heart - Beveren - Maatwerk - Schrijf een review
Jef en Marieke
Beveren
Wooden Heart staat voor een professionele aanpak en begeleiding van A tot Z. Mario en zijn team leveren tiptop kwaliteit en een afwerking met oog voor detail. En ook de service na oplevering is prima. Een aanrader!

    Schrijf een recensie

    Indien u tevreden bent over de service van het Wooden Heart team, zouden wij het fantastisch vinden om uw feedback op onze website te mogen plaatsen!

    Persoonlijke gegevens

    Wat was uw ervaring met Wooden Heart?*

    Vesturen