De kunst van maatwerk in je living

Een unieke en persoonlijke woonkamer, dat is waar iedereen van droomt. Maar hoe doe je dat nu juist? Het antwoord ligt in het gebruik van maatwerk. Maatwerk geeft niet alleen een uniek en persoonlijk karakter aan je living, er zijn ook talloze andere voordelen verbonden aan maatwerk.

DSCF0664 min

Voordeel #1: perfecte pasvorm 

Met op maat gemaakte houten meubels ben je niet gebonden aan standaardafmetingen. Je kan de afmeting en indeling van het meubelstuk aanpassen aan de specifieke ruimte en behoeften in je woonkamer. Dit zorgt ervoor dat het meubelstuk perfect past en je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Wil je bijvoorbeeld een ingebouwde open haard in je wand, dan is dit mogelijk met houten maatwerk. 

DSCF0690 min 1

Voordeel #2: duurzaamheid 

Hout is een duurzaam en natuurlijk materiaal dat lang meegaat. Door te kiezen voor op maat gemaakte houten meubels van hoogwaardige kwaliteit, investeer je in meubels die jarenlang meegaan en hun schoonheid behouden. 

Bij Wooden Heart wordt het maatwerk in ons eigen atelier gemaakt door echte vakmensen met expertise in houtbewerking. Je kan de houtsoort en afwerking kiezen die het beste passen bij jouw smaak en voorkeuren. Dit betekent dat je kan rekenen op vakmanschap, aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking. Elk meubelstuk wordt met zorg en precisie gemaakt, wat resulteert in een meubel van hoge kwaliteit.

DSCF5429 ©HomeSweetHome NickCannaerts 2

Voordeel #3: functionaliteit

Met op maat gemaakte houten meubels kan je ook je living functioneel inrichten. Voeg extra lades, planken of kasten toe om spullen netjes op te bergen. Dit maakt het gemakkelijker om georganiseerd te blijven en een nette leefomgeving te creëren. Maatwerk biedt de mogelijkheid om jouw specifieke behoeften en levensstijl te integreren in het ontwerp. Van schappen waar je je accessoires kan plaatsen tot een handige plek voor je televisie en andere spullen, alles is mogelijk!

08212020 BEO Architecten Rode Kruisstraat Gentbrugge ©Annick Vernimmen 140 website

Voordeel #4: uniek en persoonlijk

Een op maat gemaakt houten meubelstuk is speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Hierdoor krijg je een uniek meubelstuk dat perfect aansluit bij jouw smaak, stijl en woonruimte. Het geeft je de mogelijkheid om een persoonlijk statement te maken in je woonkamer en je eigen unieke stijl tot uiting te brengen. Geen standaard meubels, maar meubels die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Kortom, op maat gemaakte houten meubels bieden talloze voordelen voor je ruimte. Ze zijn uniek, duurzaam, bieden extra functionaliteit en hebben de perfecte pasvorm. Dompel jezelf onder in de kunst van maatwerk en creëer een woonkamer die echt van jou is.

20200925 Wooden Heart Beveren ©Annick Vernimmen 055 smaller 1

Bij Wooden Heart hebben we een passie voor maatwerk en we zijn ervan overtuigd dat onze op maat gemaakte houten meubels perfect zullen passen bij jouw levensstijl. We streven ernaar om jouw woning een unieke en persoonlijke uitstraling te geven die volledig aansluit bij jouw persoonlijkheid. Neem contact met ons op via www.woodenheart.be/contact en we bespreken de mogelijkheden voor maatwerk in jouw woning.

De kunst van maatwerk in de keuken

Je keuken is het kloppend hart van je huis, een plek waar heerlijke maaltijden bereid worden en herinneringen worden geboren.