Maatwerk met een hart voor hout.
Voor iedereen die kwaliteit en puurheid waardeert

Een echte thuis is een woning die een weerspiegeling is van de persoonlijkheid en de levensstijl van de eigenaar. Hout past in elke levensstijl en krijgt in iedere woning een persoonlijke touch.
Wooden Heart heeft een hart voor hout.

Met deze passie verzorgen we je volledige interieur – van maatwerk tot totaalprojecten. De ruimte waar we onze meest speciale momenten beleven met familie en vrienden, moet ons opnieuw energie geven. Wooden Heart wil mensen gelukkig maken in hun huis, zodat iedereen die er binnenkomt mee kan genieten van dit gevoel.

In ons eigen atelier voorzien we in maatwerk, zodat we je droom interieur op maat tot in het kleinste detail vorm kunnen geven.

Naargelang je persoonlijke smaak, budget en materiaalwensen, creëren we een offerte en ontwerp. We overlopen ook graag alle mogelijke huishoudtoestellen, materialen, werkbladen, verlichting, grepen… noem maar op!

Het team van Wooden Heart Beveren denkt met je mee en zorgt ervoor dat je lang en zorgeloos van jouw interieur zal kunnen genieten.

VERHAAL

Over ons

We hebben 1 ambitie: inspireren en de beste zijn, voor al onze klanten als het gaat over ontwerpen, adviseren, het plaatsen en maken van maatwerk.
Elke dag verleggen we onze grenzen om onze klanten te verrassen met maatwerk van het hoogste niveau.

2 Driving forces

Mario en Ellen zijn de 2 drijvende krachten achter Wooden Heart.

Mario

Al van jongs af zat zijn liefde voor hout hem in het bloed.
Ondertussen met meer dan 20 jaar ervaring. Alles startte met de studie houtbewerking. In het weekend was Mario steeds bezig met verscheidene creaties samen in het tuinhuis van zijn grootvader, want daar hadden ze een eigen “atelier’ke” gemaakt. Als eindwerk maakte hij een keuken en daarmee was de trend gezet. Mario heeft enorm veel liefde voor het vak en zijn ambitie kent geen grenzen. Dit alles heeft geleid tot de oprichting van woorden heart schrijnwerk, houtbewerking en maatwerk.

Ellen

Ellen heeft een passie voor alles wat design is, in combinatie met een krachtige ondernemingszin en oog voor opportuniteiten, brengt ze Wooden Heart mee naar het hoogste niveau.

The best team wins

We zijn wie we zijn dankzij ons topteam, van ontwerp tot productie en van planning tot plaatsing bij de klant. Met hun vakmanschap, hun passie en hun mega inzet elke dag opnieuw, kunnen we elk project afronden met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wooden Heart - Mario + kids
Wooden Heart Teamwork
Wooden Heart - maatwerk - Handmade - Design Interior
woodenheart
Wooden Heart Beveren - Dreamteam
Wooden Heart Wagens
woodenheart
Image03 c
woodenheart

To be succesful, the first thing to do
is fall in love with your work

Mary Lauretta

Gemaakt door meesters met precisie & kwaliteit

Wij gaan terug naar de basis en hebben respect voor hout en vakmanschap. Alles wordt door Belgische meesters gemaakt. We garanderen professioneel maatwerk voor al wie geniet van de eindeloze mogelijkheden met hout.

  • Onze mensen zijn onze grootste troef, vanuit deze filosofie investeren wij graag in ons geweldig team.

  • We hebben een leuk team en amuseren ons tijdens werktijd en ook daarbuiten.

  • Samen werken we hard, maar samen vieren we ook alle succesvolle opleveringen.

  • Passie en vakmanschap zitten in het DNA van ons team.

Jobs

Heb jij een hart voor hout en goesting in een succesvolle carrière?

We kijken naar jouw talenten en ondersteunen je om deze maximaal te ontplooien…

Bezoek onze
conceptstore te Beveren

Wij hebben onze eigen concept store en kijkwoning in Beveren. Tegen het gekende concept van een kijkwoning als een koude doos met nepmeubilair, hebben wij gekozen voor een echte warme inspirerende woning die we zelf bewonen samen met onze 2 kinderen en onze honden Rosie & Jolie. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen.

door

SCHRIJF JE NU IN

Graag als eerste op de hoogte?

Blijf op de hoogte van onze projecten, aanbiedingen en beste tips.